Bericht versturen
Thuis

Deligreen Power Co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Machtsco. van Tchang-cha Deligreen, Ltd werd opgericht in 2010.

Deligreen is een één het systeemleverancier van de eindemacht, belast met onderzoek en ontwikkeling en verkoop van lithiumbatterij en zijn toebehoren.

Wij richten bij het aanbieden van hoogte - kwaliteitsproducten met eerlijke prijs voor woon en commercieel energieopslag, zonnestelsel en Elektrische voertuigen.

 

De belangrijkste producten zijn de distributie van grote cel van binnenlands beroemd merk, batterijpak, BMS, Actieve stabilisator, lader, de opslag van de huisenergie en elektrisch voertuig het laden kabel. Onder hen, is de actieve in evenwicht brengende module ons uniek voordeelproduct. Er zijn weinig technologieën in China dat het actieve in evenwicht brengen kan echt bereiken en de batterij beschermen. Na drie jaar, hebben wij ons eigen merkproduct, Deligreencs BMS gebouwd, die goed in meer dan 60 landen rond de wereld verkoopt. De bedrijfstructuur is verdeeld in drie delen: fabriek, pakhuis en bureau. Het pakhuis heeft meer dan 200 algemeen verkochte standaardproducten van de laadinrichting van BMS en van het elektrische voertuig, die snelle levering voor fabrieken, detailhandelaars en verdelers kunnen verstrekken. Wij hebben pakhuis in de V.S., PL, RU, die klanten helpen de goederen in 5~7days ontvangen.

 

Momenteel, zijn er meer dan 15 bureaupersoneelsleden, met inbegrip van één ontwerper, één technische adviseur en één naverkoopsteun. Zij hebben beroepsopleiding ontvangen en goede bedrijfs en communicatie vaardigheden gehad. Tegelijkertijd, voorziet ons bedrijf klanten van de marketing van steun en de planning van regeling. De bedrijfsfilosofie van de onderneming is: laat het personeel materiële en geestelijke voordelen krijgen. Behandel elke klant als levenklant. Hoop om een lange en stabiele ontwikkeling te krijgen.

 

CHINA Deligreen Power Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2010: Registed als „Groen New Energy-Co., Ltd“ IN HK door Stichter Mandy Chou, de opbrengst en de markt actieve batterij balancer.1st aliexpress slaan open genoemde „Groene opslag op“. Groen is de kleur van Mandy favorate die hoop en milieuvriendelijk betekent. Distributiecalb/gbs/winston prismatische cellen, en EV-schakelaars sindsdien.

 

2017: Register de „Macht Co.ltd van Tchang-cha Deligreen“ in Tchang-cha, Hunan. De de Ruggegratennaam „JIa'EnYi“ van Deligreen betekent: De producten van hoogste kwaliteits maken-in-China, dankbare ro alles, maken internationale zaken gemakkelijk. Dit is de originele gedachte door de stichtersmandy.she wens om „maken-in-China“ te laten

ga naar elke hoek van de wereld. zich specialiseert in BMS en actieve stabilisator, heeft Deligreen begin de eerste stap.

 

2019: het merk „Deligreencs“ was register met succes in China na het wachten 2 jaar. De omzet van 2019 wordt verdubbeld dan de afgelopen jaren.

 

2020: Het team groeit. Deligreen heeft een fabriek, pakhuizen in China, Rusland en Europa, en verkoopbureau in Tchang-cha. 10+ verkooppersoneel, 3+-technicus, 20+-arbeiders. in de afgelopen 10 jaar, veranderen wij nooit onze originele mening: Aanbieding één de oplossing van de eindemacht en liet hoogte - kwaliteit Gemaakt in de producten van China naar elke hoek van de wereld gaan. Wij verzonden over 500pcs van pakket elke maand, de dienst meer dan 80 landen in de wereld.

 

CHINA Deligreen Power Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Deligreencs

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 5 000 000-10 000 000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Deligreen Power Co.,ltd Certificaten CHINA Deligreen Power Co.,ltd Certificaten CHINA Deligreen Power Co.,ltd Certificaten CHINA Deligreen Power Co.,ltd Certificaten CHINA Deligreen Power Co.,ltd Certificaten CHINA Deligreen Power Co.,ltd Certificaten