Bericht versturen
Thuis ProductenOBC-oplader

AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery

Certificaat
CHINA Deligreen Power Co.,ltd certificaten
CHINA Deligreen Power Co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
ik heb een aardig geheugen van onze vergadering in Shenzhn met Deligreen Mandy en een mooie indruk van uw groeiend bedrijf. Wij allebei zijn ongecompliceerde en eerlijke mensen en dit is de belangrijkste waarde, zodat ben ik zeker wij kunnen

—— Angelo van Italië

Ik ben zeker wij gelukkig kunnen samenwerken wij gemakkelijk zouden moeten een manier vinden te doen. Het geld is belangrijk maar is niet het meeste belangrijke stuk.

—— Angelo van Italië

Deligreen is de partner dat ik één jarenlang heb geantwoord. Een andere leveranciers veranderen snel verkoop maar Deligreen niet.

—— Bonnett van de V.S.

ik heb de batterijen 9 jaar van Deligreen gebruikt. Het verbazen!

—— Phil, La

COVID19 maakte iets moeilijker. wij hebben dringend de stabilisatoren nodig. Dank voor de Deligreen-inspanning van het team. Wij ontvangen op tijd de stabilisatoren en geen vertraging voor ons project. Dank godness

—— Alexander van RU

Ik ben online Chatten Nu

AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery

AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery
AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery

Grote Afbeelding :  AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Deligreen
Certificering: CE/UL/ROHS/FCC
Modelnummer: S-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 0.23/W
Verpakking Details: Houten Doos
Levertijd: 15 dagen
Betalingscondities: D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 100 PCs/dag

AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery

beschrijving
Grootte: 600*400*660 mm Gewicht: 62 kg
Inputvoltage: AC380V±15% Frequentietarief: 50/60Hz
Efficiency: ≥ 90% Machtsfactor: ≥0.85
Rimpelingsvoltage: ≤2% Isolatieweerstand: ≥20M
Hoog licht:

AC 50kw EV Batterijlader

,

660mm AC EV Batterijlader

,

AC 50kw de lader van de motorbatterij

De automatische Veranderlijke lader van de de Autobatterij van de Frequentielader 2kw-50kw voor lithium ionenbatterij RV/caravan

 

Wat is de lader van de autobatterij?

  • Die elektrisch voertuig is een /E-auto lader een apparaat wordt ontworpen om de voertuigbatterij van een elektrisch voertuig te laden. Een apparaat van de machtsomzetting met specifieke functies wordt gebruikt om de batterij te laden. De elektrisch voertuigladers kunnen in gelijkstroom-laders en AC laders worden verdeeld.

 

Lader van de Deligreencs de Automatische veranderlijke frequentie, die ingevoerde militaire rang IC en IGBT-machtsmodules gebruiken als spaander van de omschakelingsvermogenssturing. Geoptimaliseerd ontwerp, gestandaardiseerd productieproces, perfecte hardware en software, met betrouwbare stabiliteit.

 

Producteigenschappen:

1.Switch machtskring, kleine grootte, lichtgewicht, hoog rendement;

2.Automatic eigenschappen, het gehele het laden proces zonder handwacht;

3.Fast het laden en hoge het laden verminderingsefficiency;

4.Prevent overbelasting of undercharge van de batterij om de levensduur batterij uit te breiden.

5.The het laden de stroom kan binnen de waaier van 15-30A worden verfijnd, en niet door de verandering van het inputac voltage beïnvloed, blijft de stroom onveranderd tijdens het constante huidige laden, en geen handheraanpassing wordt vereist.

 

 

AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery 0

 

Installatie en Gebruik

 

Installatie

1. Het uitpakken: gelieve te controleren de toebehoren binnen de doos wanneer het uitpakken: één exemplaar van verrichtingshandboek;

2. Controle vóór elektrificatie: de schade zou vóór elektrificatie van laders moeten worden gecontroleerd die zijn opgeslagen en vervoerd. Als zullen de vochtige, losse schroeven, de abnormale verschijning, evenals of de machtslijn en de eindposten weg worden geschud, als om het even welke bovengenoemde fenomenen voorkomt, het geschikt en behoorlijk behandeld zijn;

3. Bedrading: verbind behoorlijk het machtskoord volgens het teken;

4. Het plaatsen: de ventilator van de laderswerken in temperatuur controleert wijze. Wanneer de ventilator het uitgangspunt bereikt, werkt de ventilator. Wanneer de interne temperatuur tot (70 ~ 75) ℃ toeneemt, zal de lader ophouden werkend. Wanneer de temperatuurdalingen, de lader zullen beginnen opnieuw automatisch te werken.

 

Gebruik

1. Bedrading: verbind de voeding en de lading, zou de positieve/negatieve elektrode correct moeten worden verbonden, anders zal de voeding worden beschadigd, de schakelaar is ervoor zorgen vast en de verbinding is correct;

2. Macht op: de LCD paneellichten omhoog, passen de knop aan om het voltage en de stroom te plaatsen.

 

B.V.:

Het laden stroom:

1) Het conventionele laden, het laden stroom wordt over het algemeen geselecteerd volgens de factuurprijs van 10 uren, die is:

Het laden van huidig (A)= nominaal vermogen van de batterij (Ah) ÷10 (h),

Bijvoorbeeld, voor 200Ah-batterijen, het laden huidige (A)=200Ah÷10h=20A.

  • Snel ladend: de capaciteit van de batterij (AH) ÷ de tijd wordt vereist om het laden te voltooien = het geselecteerde laden huidig A. dat. Tot de stroom van ladersvertoning 0A toont, kunt u het laden beëindigen of blijven het druppeltje/de drijvende last handhaven op macht-op status.
  • Online ladend: het laden de stroom kan volgens de conventionele het laden methode worden geselecteerd. Namelijk: de lading van de laders→ batterij → (of de motor) verbond samen met geschikt gebruik, lange tijd geen wachtgelegenheden.

3. De lader begint te laden tot het laden wordt voltooid, en het LCD paneel toont capaciteit 100%, toont de stroom 0A, erop wijzend dat de batterij volledig wordt geladen. Op dit ogenblik, kunt u de lader sluiten, en de batterij verwijderen, of blijven het druppeltje/de drijvende last handhaven op macht-op status.

 

Hoe te om het lead-acid batterijprobleem van vulcanisatie, polarisatie, batterijonevenwichtigheid, overbelasting en undercharge op te lossen?

 

1. Ontzwaveling

De frequentieomzetting combineerde impuls: Voeg gecombineerde impuls in het constante huidige en constante voltagestadium toe, gebruik de aarimpuls in de intelligente impuls om me in de vulcanisatie van de batterij tijdens het het laden proces te mengen, en verpletter tegelijkertijd de kern van het kristal van het loodsulfaat om het moeilijk te maken om sulfaat te vormen.

 

Temperatuurcompensatie: Verzamel nauwkeurig de externe en interne temperatuur door thermistorelektronika, en pas intelligent het het laden voltage aan, zodat de batterij undercharged of geen overbelast zal zijn, en het vulcanisatiefenomeen kan worden geminimaliseerd.

 

De lader van de Deligreenauto kan tot uw lood zure batterij maken 2 het jaar langere leven.

 

2. Depolarisatie

Temperatuurcompensatie: om het voltage nauwkeurig te controleren, controleer het onder het polarisatiepunt (voor het drijvende lastenstadium: monomeer 2.42V-2.45V)
De veranderlijke frequentie combineerde impuls: Een verscheidenheid van veranderlijke frequentieimpulsen worden gecombineerd in een impulsgroep, van de sterke punten te leren en de tekortkomingen goed te maken, om de beste het laden en depolarisatieprestaties te bereiken. De veranderlijke frequentie samengestelde impuls het laden stroom gaat van onmiddellijke gedwongen depolarisatie vergezeld terwijl het laden, die Weerstand biedende polarisatie vermindert, effectief concentratiepolarisatie en elektrochemische die polarisatie tijdens batterij het laden wordt geproduceerd.

 

3. De onevenwichtigheid van het batterijpak behandeling

De impuls die van de frequentieomzetting laden: Het waterverlies is één derde van dat van de gewone lader. Als het waterverlies klein is, zal het voltageverschil van het batterijpak klein zijn; in tegendeel, als het waterverlies groot is, zal het voltageverschil van het batterijpak groot zijn. Aangezien de hoeveelheid verhogingen van het waterverlies, vulcanisatie zal stijgen, en de gewone laders niet de functie van het verwijderen van vulcanisatie hebben, zodat is het batterijpak ernstig in onevenwicht. Wanneer onze gecombineerde impuls laadt, is het waterverlies klein en het voltageverschil van het batterijpak is ook klein. Wanneer de batterij wordt gevulcaniseerd, kan het door impuls worden verwijderd om het volledige batterijpak te maken neigen in evenwicht te brengen.

AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery 1AC 50kw EV Batterijlader voor Lithium Ion Battery 2

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Deligreen Power Co.,ltd

Contactpersoon: Leo Zeng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)